Auktoriserad begravningsbyrå Flemingsberg Huddinge – Isacsons Begravningsbyrå i Flemingsberg & Huddinge

Auktoriserad Begravningsbyrå Flemingsberg Huddinge

Auktoriserad Begravningsbyrå Flemingsberg Huddinge: Varför välja en auktoriserad begravningsbyrå?

Isacsons Begravningsbyrå är en trygg & auktoriserad begravningsbyrå i Flemingsberg & Huddinge. Det är en fråga om trygghet att välja en auktoriserad begravningsbyrå. En auktoriserad begravningsbyrå måste följa Sveriges Begravningsbyråers Förbunds (SBF) stränga regler när det gäller bl a: prisinformation, tystnadsplikt, etik, arbetsmetoder och utbildning. För att säkerställa att begravningsbyrån följer kraven för auktorisationen sker det särskild prövning var femte år på varje sådan begravningsbyrå.

Auktoriserad Begravningsbyrå Flemingsberg Huddinge: Vilka är auktoriserade?

Idag finns det ungefär 430 auktoriserade begravningsbyråer. Samtliga begravningsbyråer har en tydlig skyltning där du finner auktorisationssymbolen. Gemensamt för dessa begravningsbyråer är det att alla är privatägda företag som ingår i en gemenskap. Detta för att kunna hålla högsta kvalitet och professionalism, utan att mista det personliga engagemanget. Vi på Isacsons Begravningsbyrå är en sådan fullservice, auktoriserad begravningsbyrå, nära dig i Flemingsberg & Huddinge med närområden.

Auktoriserad begravningsbyrå Flemingsberg Huddinge - Isacsons Begravningsbyrå i Flemingsberg & Huddinge  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Flemingsberg & Huddinge med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.